Hoe kan ik de gegevens op mijn leveringsovereenkomst controleren?

Voor de ingangsdatum van de overeenkomst heeft u van ons een e-mail met de ‘bevestiging overeenkomst’ ontvangen. Hierin vindt u o.a. het leveringsadres waarover het gaat, de looptijd en de leveringstarieven terug. Alle gegevens over uw leveringsovereenkomst(en) kunt u ook terugvinden op Mijn SEFE Energy, uw online klantomgeving. Hier kunt u onder andere de gegevens van uw leveringsovereenkomst en de betaalstatus van de facturen terugvinden. Heeft u verder nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@sefe-energy.nl of 0800-4297767.

Waar vind ik het leveringstarief?

Het afgesproken leveringstarief vindt u terug door naar het menu item ‘contracten’ te gaan. Hier worden de gegevens van uw leveringsovereenkomst weergegeven.

Waar kan ik de looptijd van mijn overeenkomst vinden?

De looptijd van de overeenkomst kunt u terugvinden bij het menu item ‘contracten’.

Waar vind ik een kopie van mijn leveringsovereenkomst?
  • Voor de ingangsdatum van de overeenkomst heeft u van ons een e-mail met de ‘bevestiging overeenkomst’ ontvangen. Hierin vindt u onder andere het leveringsadres waarover het gaat, de looptijd en de leveringstarieven terug. 
  • Een kopie van uw overeenkomst kunt u opvragen bij onze klantenservice, via 0800 - 4297767 of e-mailadres klantenservice@sefe-energy.nl.