Onze locaties en teams

Hulp nodig?

Heb je toch nog hulp nodig of wil je iemand van het team spreken, neem dan contact op.
Klantenservice op dit moment gesloten.

SEFE Energy in Nederland

We begonnen onze reis ruim 12 jaar geleden in Nederland als een ambitieuze energieleverancier, oorspronkelijk onderdeel van een wereldwijd gasbedrijf.
Ons bedrijf is gebouwd op de pijlers van goede relaties, een passie voor groei en een uitstekende klantenservice.

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een handjevol mensen en het leveren aan minder dan honderd klanten tot een zakelijke energieleveranciers met 45 medewerkers in Nederland en een mooi aantal klanten en relaties. Samen met onze locaties in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voorzien we nu ruim 50.000 klanten van gas, elektriciteit en energieproducten in Europa.

In 2022 zijn we onderdeel geworden van SEFE Securing Energy for Europe – een belangrijke speler op de Europese energiemarkt, eigendom van de Duitse overheid. Samen met SEFE Energy France, SEFE Energy UK en WINGAS vormen wij de salestak van SEFE.

De salesactiviteiten van SEFE in Europa

Als onderdeel van SEFE strekken onze verkoopactiviteiten zich uit over het hele continent. Met kantoren in Frankrijk, Nederland, België en Duitsland leveren we aan ruim 50.000 organisaties, gemeenten en bedrijven, die allemaal profiteren van goede contracten, geweldige klantenservice en ondersteuning bij het nemen van slimme energie-beslissingen.

Meer informatie over onze Europese salesteams vind je op hun websites:

Onderdeel van SEFE Securing Energy for Europe

Bij SEFE zijn we meer dan alleen een energieleverancier – we zijn een geïntegreerd energiebedrijf dat onze klanten bedient met een end-to-end energiewaardeketen – van inkoop en handel tot transport, opslag en verkoop.

Hoewel de kern van ons bedrijf zich in Europa bevindt en het centrale hoofdkantoor van SEFE in Berlijn is gevestigd, zijn we wereldwijd actief en hebben we wereldwijd meer dan 1500 mensen in dienst.

Veelgestelde vragen Hulp nodig?

Leveren jullie groene energie?

We hebben verschillende keuzes voor groene elektriciteit en bieden je de mogelijkheid om het gasverbruik te vergroenen.

Bekijk onze producten

Hoe stap ik over naar SEFE Energy?

Je bent van harte welkom als klant bij SEFE Energy. Overstappen is eenvoudig en je kunt dit doen door online een offerte aan te vragen.

Er zijn twee situaties mogelijk:

  1. Je bent nu klant bij een andere leverancier en wilt graag overstappen naar SEFE Energy. Neem in dit geval ook contact op met jouw huidige leverancier om dit door te geven.

  2. Je hebt op dit moment nog geen leverancier en wilt voor het eerst energie afnemen.

    In beide situaties kun je klant worden bij SEFE Energy. De levering van energie loopt tijdens het overstappen gewoon door. Je ondervindt dus geen hinder van de overstap.

    Offerte aanvragen

Wie is SEFE Energy?
Wat is jullie relatie met WINGAS GmbH?
opens in new window