Onze sales activiteiten

Hulp nodig?

Heb je toch nog hulp nodig of wil je iemand van het team spreken, neem dan contact op.
Klantenservice op dit moment gesloten.

SEFE Energy is een energieleverancier voor zakelijke afnemers. 

Bij SEFE zijn we meer dan alleen een energieleverancier. We zijn een toonaangevende zakelijke energieleverancier met meer dan 50.000 klanten in heel Europa. Wij helpen bedrijven en organisaties een aantal van hun grootste uitdagingen op te lossen, zodat ze kunnen doen waar ze goed in zijn: het leveren van producten en diensten die dagelijks door miljoenen mensen in heel Europa worden gebruikt.

Met een passie voor klantenservice zijn we er trots op een partner voor onze klanten te zijn. Ons team van specialisten is altijd op zoek naar manieren om onze klanten te helpen hun energiedoelen te bereiken. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze service en zaken eenvoudiger te maken, zodat onze klanten door kunnen gaan met het runnen van hun bedrijf.

Als retailtak van SEFE leveren wij gas, elektriciteit en groene energieproducten aan bedrijven en organisaties in alle sectoren in heel Europa. Van de industrie en publieke sector tot detailhandel, gezondheidszorg, vastgoedgroepen en alles daar tussenin.

Veelgestelde vragen Hulp nodig?

Leveren jullie groene energie?

We hebben verschillende keuzes voor groene elektriciteit en bieden je de mogelijkheid om het gasverbruik te vergroenen.

Bekijk onze producten

Hoe stap ik over naar SEFE Energy?

Je bent van harte welkom als klant bij SEFE Energy. Overstappen is eenvoudig en je kunt dit doen door online een offerte aan te vragen.

Er zijn twee situaties mogelijk:

  1. Je bent nu klant bij een andere leverancier en wilt graag overstappen naar SEFE Energy. Neem in dit geval ook contact op met jouw huidige leverancier om dit door te geven.

  2. Je hebt op dit moment nog geen leverancier en wilt voor het eerst energie afnemen.

    In beide situaties kun je klant worden bij SEFE Energy. De levering van energie loopt tijdens het overstappen gewoon door. Je ondervindt dus geen hinder van de overstap.

    Offerte aanvragen

Wie is SEFE Energy?

SEFE Energy is een zakelijke energieleverancier en maakt deel uit van de SEFE Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Onze tarieven zijn transparant en scherp. Wij leveren gas en elektriciteit aan zakelijke klanten en organisaties uit de publieke sector.

Wat is jullie relatie met WINGAS GmbH?

SEFE Energy en WINGAS werken samen binnen de salestak van SEFE. Hoewel de juridische entiteiten per land verschillen, opereren wij als één bedrijf op alle markten.

opens in new window