Oog voor duurzaamheid

Lees meer

Wij ondernemen sociaal en bewust.

Dat blijkt bijvoorbeeld uit ons pand in ‘s-Hertogenbosch. Ons kantoor heeft een A-status ‘groen’ huurcontract, wat betekent dat de huurders er zo duurzaam mogelijk omgaan met energie. Toch laten we het daar niet bij. We beseffen dat duurzaamheid verder reikt dan alleen een energiezuinige omgeving. Duurzaamheid is iets wat je uitstraalt bij alles wat je doet, verankerd in waar je als bedrijf voor staat. Voor je eigen mensen. Voor je klant. Voor iedereen met wie je te maken hebt. Duurzaam werken creëert waarde voor ons bedrijf én onze stakeholders. Dat uit zich in veel aspecten. We hebben aandacht voor People, Planet en Profit en werken er dagelijks hard aan om die drie ‘duurzame’ P’s zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Bovendien weten we dat duurzaam werken vooral iets is wat je sámen doet. We zoeken de samenwerking met andere partijen graag op en dragen een organisatie als MVO Nederland een warm hart toe.

Aandacht voor details

Duurzaamheid zit hem in de details. Onze tapijttegels zijn bijvoorbeeld gemaakt van afgedankte visnetten. Bewegingssensoren zorgen dat er alleen licht brandt op plaatsen waar mensen zijn. Als we post sturen, doen we dat altijd digitaal.

Aandacht voor onze mensen

Verantwoord ondernemen betekent dat je een goede en veilige werkplek biedt waar mensen zich volledig kunnen ontplooien. Wij doen er alles aan om dit streven waar te maken, wat zich uit in ons nieuwe kantoor in ’s-Hertogenbosch. We denken er een plek te hebben gevonden waarin onze mensen optimaal tot hun recht komen. Het is er prettig, comfortabel en inspirerend.

Aandacht voor energiezuinig leven en werken

Duurzaamheid begint bij jezelf. Bij het simpelweg zuiniger aan doen met energie. Wist je dat je de grootste besparingen bereikt door gewoon het licht achter je uit te doen? We denken graag mee met onze klanten over manieren om verantwoord met energie om te gaan. We laten ze bovendien zien dat besparen op energiekosten veel makkelijker is dan het vaak lijkt, bijvoorbeeld door slim in te kopen en op het meest gunstige moment een nieuw contract af te sluiten.

opens in new window