Zakelijk gas Kies je voor vaste of flexibele tarieven?

Wat kunnen we voor jou doen? Wij helpen bedrijven groot en klein met de beste deals voor hun zakelijk gas.

Ben je op zoek naar energie-expertise om je te helpen jouw energiekosten te beheersen? We staan klaar om je te helpen. Met onze vaste en flexibele tarieven vinden we de perfecte match voor jouw bedrijf. We geven je graag positieve energie.

Vraag een offerte aan

Gas Onze producten

Wij bieden zakelijk gas op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke producten. Je kunt kiezen uit vaste of flexibele tarieven.  

 • Gas Zeker

  Met gas Zeker voorkom je vervelende verrassingen. De prijs die je betaalt staat vast. Alleen de toeslagen van de netbeheerder en de overheid kunnen veranderen, de prijs voor de stroom die je afneemt verandert niet.

 • Gas Flexibel

  Is het gemiddelde prijsniveau laag genoeg? Dan laten we jou daar graag van profiteren. Op het moment dat de gasprijs het gewenste niveau bereikt, zet je de flexibele prijs om in een vaste prijs. Je bent dan gedurende de verdere looptijd van jouw contract verzekerd van één heldere, vaste gasprijs. Overzichtelijk, volledig en helder.

 • Gas vergroenen

  Om de milieu-impact van jouw gasverbruik te verminderen, heb je bij SEFE Energy de mogelijkheid om het gasverbruik te vergroenen. Dit kan door middel van verschillende certificaten, afkomstig uit verschillende projecten.

 • Vaste of flexibele tarieven? Voor zakelijk gas

  Vaste tarieven

  Flexibele tarieven

  Duurzame keuze Vergroen je gasverbruik

  Met klimaatcompensatie verlaag je jouw CO₂-voetafdruk en bescherm je het milieu

  Naast groene elektriciteit kun je er bij SEFE Energy voor kiezen om het gasverbruik vrijwillig te vergroenen. Dit vergroenen is een manier om CO₂-uitstoot te verminderen. Heb je een bedrijf dat niet onder het EU ETS-systeem valt? Dan heb je de keuze om jouw CO₂-uitstoot te compenseren en daarmee de milieu-impact van je bedrijfsvoering te verminderen. Bij SEFE Energy bieden we effectieve CO₂-compensatie met zorgvuldig geselecteerde certificaten uit projecten over de hele wereld. Bovendien zorgen we ervoor dat deze certificaten na afloop van het leveringsjaar volledig worden afgeboekt via gerenommeerde handelsplatforms zoals Verticer, Verra of GSF Register.

   

  Je kunt kiezen uit de volgende typen certificaten om CO₂ te compenseren:

  Verified Carbon Standard (VCS)

  VCS is wereldwijd het meest gebruikte programma voor het toewijzen van broeikasgassen. Het programma stimuleert financiering voor activiteiten die zowel emissies verminderen als verwijderen, levensomstandigheden verbeteren en de natuur beschermen. Op dit moment hebben VCS-projecten al meer dan een miljard ton koolstof- en andere broeikasgasemissies uit de atmosfeer verminderd of verwijderd.

  Gold Standard (GS)

  GS is een vrijwillig koolstofcompensatieprogramma dat streeft naar de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties. Wat GS onderscheidt van VCS, is dat het uitsluitend samenwerkt met projecten die niet alleen CO₂-uitstoot verminderen, maar ook een positieve impact hebben op lokale gemeenschappen. Hierdoor gaan de projecten verder dan alleen CO₂-compensatie en dragen ze bij aan een bredere duurzaamheid.

  Groen biogas

  Biogascertificaten vertegenwoordigen de meest duurzame vorm van vergroening. Groen biogas wordt, met name in Nederland, vervaardigd in onder andere vergistingsinstallaties. Dit onderscheidt zich van GS- en VCS-projecten, waarbij de nadruk vooral ligt op emissiecompensatie.

  Bij SEFE Energy geloven we in een duurzame toekomst. We bieden je daarom de keuze uit deze verschillende certificaten om bij te dragen aan een schonere en groenere planeet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je jouw CO₂-voetafdruk kunt verkleinen en de wereldwijde inspanningen voor een duurzamere toekomst kunt ondersteunen. Samen maken we een verschil.

  Contact

  Veelgestelde vragen Heb je een vraag?

  Veel informatie en antwoorden zijn op onze website te vinden. Hieronder vind je een aantal van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Bezoek dan eens onze service pagina.

  Hoe vraag ik een offerte aan?

  Gebruik onze Online Offerte voor een vrijblijvende offerte. Je ontvangt de offerte direct per e-mail.

  Leveren jullie groene energie?

  We hebben verschillende keuzes voor groene elektriciteit en bieden je de mogelijkheid om het gasverbruik te vergroenen.

  Bekijk onze producten

  Hoe stap ik over naar SEFE Energy?

  Je bent van harte welkom als klant bij SEFE Energy. Overstappen is eenvoudig en je kunt dit doen door online een offerte aan te vragen.

  Er zijn twee situaties mogelijk:

  1. Je bent nu klant bij een andere leverancier en wilt graag overstappen naar SEFE Energy. Neem in dit geval ook contact op met jouw huidige leverancier om dit door te geven.

  2. Je hebt op dit moment nog geen leverancier en wilt voor het eerst energie afnemen.

   In beide situaties kun je klant worden bij SEFE Energy. De levering van energie loopt tijdens het overstappen gewoon door. Je ondervindt dus geen hinder van de overstap.

   Offerte aanvragen

  Wie is SEFE Energy?

  SEFE Energy is een zakelijke energieleverancier en maakt deel uit van de SEFE Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Onze tarieven zijn transparant en scherp. Wij leveren gas en elektriciteit aan zakelijke klanten en organisaties uit de publieke sector.

  Leveren jullie ook aan particulieren?

  Helaas niet. Wij leveren alleen energie aan zakelijke afnemers.

  Wat is jullie relatie met WINGAS GmbH?

  SEFE Energy en WINGAS werken samen binnen de salestak van SEFE. Hoewel de juridische entiteiten per land verschillen, opereren wij als één bedrijf op alle markten.

  opens in new window