Over ons SEFE Energy in Nederland

Gas en elektriciteit voor de zakelijke markt SEFE Energy in Nederland

SEFE Energy is een energiebedrijf en levert gas en elektriciteit aan de zakelijke markt. We maken deel uit van de SEFE Group, gevestigd in Berlijn. Toch is SEFE Energy met name een Nederlands bedrijf. En dat merk je. We houden niet van gedoe. Wel van snel, simpel, transparante en scherpe tarieven.

Vanuit ons kantoor in 's-Hertogenbosch zijn we actief op de Nederlandse markt met een duidelijke filosofie: eenvoud en klantgerichtheid. Ondanks onze gestage groei sinds 2012, blijven we bewust vasthouden aan onze kernwaarden, waardoor we klein, overzichtelijk, laagdrempelig en uiterst flexibel blijven. Hierdoor kunnen we direct en persoonlijk contact houden met onze klanten, zonder onnodige complexiteit of bureaucratische procedures.

Duurzaamheid is een kernwaarde bij SEFE Energy, zowel in ons kantoor als in onze bedrijfscultuur. We streven naar verantwoord ondernemen en richten ons op People, Planet en Profit. We geloven dat duurzaamheid begint met aandacht voor details, zowel in ons dagelijkse leven als in onze zakelijke operaties.

Bij SEFE Energy hechten we waarde aan onze medewerkers en onze klanten. We delen advies over energiebesparing en laten zien dat kostenbesparingen en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. We handhaven gedragscodes voor kwaliteit en verantwoord ondernemen, en werken samen met andere partijen om onze duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Onze geschiedenis

Het SEFE merk

Quick facts

Simpel en duidelijk

Bezoek de website van SEFE
opens in new window