Voor bedrijven met meerdere locaties

Offerte aanvragen

Het gemak voor multisites Gespecialiseerd in facturatie op maat

Wij bieden multisites één verzamelnota in plaats van vele losse facturen voor gas en elektriciteit. Dat betekent een afname van administratieve druk en dus een besparing op de interne kosten. En wil je de energienota doorbelasten voor elke locatie? Dan zorgen wij ervoor dat je de verzamelnota eenvoudig kunt specificeren binnen je eigen systeem.

Wij geloven niet in standaardoplossingen. Daarom gaan we uitgebreid met jou in gesprek zodat we ons aanbod kunnen afstemmen op jouw specifieke energiebehoefte.

Onze producten

Veelgestelde vragen Heb je een vraag?

Veel informatie en antwoorden zijn op onze website te vinden. Hieronder vind je een aantal van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Bezoek dan eens onze service pagina.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Gebruik onze Online Offerte voor een vrijblijvende offerte. Je ontvangt de offerte direct per e-mail.

Leveren jullie groene energie?

We hebben verschillende keuzes voor groene elektriciteit en bieden je de mogelijkheid om het gasverbruik te vergroenen.

Bekijk onze producten

Hoe stap ik over naar SEFE Energy?

Je bent van harte welkom als klant bij SEFE Energy. Overstappen is eenvoudig en je kunt dit doen door online een offerte aan te vragen.

Er zijn twee situaties mogelijk:

  1. Je bent nu klant bij een andere leverancier en wilt graag overstappen naar SEFE Energy. Neem in dit geval ook contact op met jouw huidige leverancier om dit door te geven.

  2. Je hebt op dit moment nog geen leverancier en wilt voor het eerst energie afnemen.

    In beide situaties kun je klant worden bij SEFE Energy. De levering van energie loopt tijdens het overstappen gewoon door. Je ondervindt dus geen hinder van de overstap.

    Offerte aanvragen

Wie is SEFE Energy?

SEFE Energy is een zakelijke energieleverancier en maakt deel uit van de SEFE Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Onze tarieven zijn transparant en scherp. Wij leveren gas en elektriciteit aan zakelijke klanten en organisaties uit de publieke sector.

Leveren jullie ook aan particulieren?

Helaas niet. Wij leveren alleen energie aan zakelijke afnemers.

Wat is jullie relatie met WINGAS GmbH?

SEFE Energy en WINGAS werken samen binnen de salestak van SEFE. Hoewel de juridische entiteiten per land verschillen, opereren wij als één bedrijf op alle markten.

opens in new window