Zakelijk gas Modelcontract en Vrij

Modelcontract

Elke energieleverancier in Nederland moet een modelcontract aanbieden. Dit is een contract voor energie voor onbepaalde tijd met variabele leveringskosten en duidelijke voorwaarden. De voorwaarden en tarieven van het modelcontract zijn hier te bekijken. 

Voor meer informatie over het Modelcontract kun je contact met ons opnemen via offerte@sefe-energy.nl. 

Vrij overeenkomst

Een Vrij overeenkomst is een maandelijks opzegbare overeenkomst met tarieven die meerdere keren per jaar kunnen wijzigen. De voorwaarden en tarieven van de Vrij overeenkomst zijn hier te bekijken. 

Voor meer informatie over de Vrij overeenkomst kun je contact met ons opnemen via offerte@sefe-energy.nl. 

Onze producten Zakelijke energie van SEFE Energy

Als ondernemer ben je vooral bezig met ondernemen. Met energiezaken houd je je liever niet bezig. Je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. SEFE Energy begrijpt dat maar al te goed. Wij bieden zakelijke energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke producten. En een actievere focus op het energiecontract kan meer opleveren dan je denkt. De tarieven van zakelijk gas en zakelijke elektriciteit vergelijken kan een behoorlijke besparing opleveren, maar ook het bepalen van het juiste inkoopmoment speelt een grote rol bij het besparen op de kosten voor energie.

 • Gas

  Of je nu een kleine start-up of een grote multinational bent, onze vaste en flexibele gasproducten helpen bedrijven van elke omvang hun kosten effectief te beheren.

 • Elektriciteit

  Scherpe, vaste tarieven en de mogelijkheid om te kiezen voor groene elektriciteit van Nederlandse of Europese bodem.

 • Offerte aanvragen

  In slechts een paar eenvoudige stappen vind je online de beste tarieven en ontvang je de vrijblijvende offerte per e-mail.

 • Veelgestelde vragen Heb je een vraag?

  Veel informatie en antwoorden zijn op onze website te vinden. Hieronder vind je een aantal van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Bezoek dan eens onze service pagina.

  Hoe vraag ik een offerte aan?

  Gebruik onze Online Offerte voor een vrijblijvende offerte. Je ontvangt de offerte direct per e-mail.

  Leveren jullie groene energie?

  We hebben verschillende keuzes voor groene elektriciteit en bieden je de mogelijkheid om het gasverbruik te vergroenen.

  Bekijk onze producten

  Hoe stap ik over naar SEFE Energy?

  Je bent van harte welkom als klant bij SEFE Energy. Overstappen is eenvoudig en je kunt dit doen door online een offerte aan te vragen.

  Er zijn twee situaties mogelijk:

  1. Je bent nu klant bij een andere leverancier en wilt graag overstappen naar SEFE Energy. Neem in dit geval ook contact op met jouw huidige leverancier om dit door te geven.

  2. Je hebt op dit moment nog geen leverancier en wilt voor het eerst energie afnemen.

   In beide situaties kun je klant worden bij SEFE Energy. De levering van energie loopt tijdens het overstappen gewoon door. Je ondervindt dus geen hinder van de overstap.

   Offerte aanvragen

  Wie is SEFE Energy?
  Leveren jullie ook aan particulieren?
  Wat is jullie relatie met WINGAS GmbH?
  opens in new window