Automatische incasso

Hulp nodig?

Heb je toch nog hulp nodig of wil je iemand van het team spreken, neem dan contact op.
Klantenservice op dit moment gesloten.

Mis nooit meer een betaling Voorkom de rompslomp van maandelijkse overboekingen

Door jouw zakelijke energierekening via automatische incasso te betalen, hoef je je geen zorgen meer te maken over maandelijkse betalingen en is de kans kleiner dat je een betaling mist. Veel van onze klanten kiezen voor deze optie en weten dat de betaling van hun maandelijkse gas- en elektriciteitsfacturen goed is geregeld.

De voordelen van het betalen via automatische incasso

Wij geven onze klanten altijd het advies om facturen via automatische incasso te betalen. Je hebt zo geen omkijken naar de betaling en voorkomt te late betalingen.

Hoewel je de facturen ook kunt betalen via overboeking, is het betalen van via automatische incasso de eenvoudigste manier van betalen. Elke maand wordt het totaalbedrag van jouw factuur automatisch van de rekening afgeschreven.

Dat betekent dat er geen late betalingen zullen zijn en dat er geen tijd besteed hoeft te worden aan het handmatig betalen van de facturen.

Hoe wijzig je de betaalwijze naar automatische incasso?

De betaalwijze aanpassen van overboeking naar automatische incasso doe je via Mijn SEFE Energy.

Heb je een vraag? Veelgestelde vragen

Hoe wijzig ik mijn betaalwijze?

Uiteraard is het mogelijk om jouw betaalwijze te wijzigen. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. De betaalwijze staat ingesteld op overboeking, maar je wil via automatische incasso betalen. Dit kun je wijzigen via Mijn SEFE Energy 

  2. De betaalwijze staat ingesteld op automatische incasso, maar je wil via overboeking betalen. Dit kun je wijzigen via Mijn SEFE Energy 

Zodra wij de wijziging hebben verwerkt, ontvang je van ons via e-mail een bevestiging.
De betaalwijze kan niet met terugwerkende kracht verwerkt worden. De wijziging wordt toegepast vanaf de eerstvolgende factuur.

Mijn termijnbedrag is gewijzigd. Hoe kan dat?
opens in new window