SEFE Energy bekroond met een zilveren medaille door de leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen, EcoVadis

09 augustus 2021

Terug naar Informatie & Nieuws

SEFE Energy bekroond met een zilveren medaille door de leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen, EcoVadis

We zijn erg trots om te kunnen vertellen dat, na aanzienlijke vooruitgang te hebben geboekt met onze duurzaamheidsinitiatieven in 2021, SEFE Energy een zilveren medaille heeft gekregen van de internationale leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen, EcoVadis.

De Silver Award plaatst ons in de top 25% van de 75.000 bedrijven die EcoVadis in 2021 heeft beoordeeld. De accreditatie omvat vier holistische duurzaamheidsgebieden: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

"De meningen van de wereld over duurzaamheid en MVO veranderen en het wordt steeds belangrijker dat deze filosofie├źn de kern vormen binnen een bedrijfsvoering", zegt David Carroll, Senior Corporate Account Manager bij SEFE Energy in Engeland. "Dit is al heel lang een prioriteit voor onze organisatie en medewerkers en we weten dat het net zo belangrijk is voor onze klanten, partners en leveranciers om te weten dat ze met een verantwoordelijk bedrijf werken."

Het accreditatieproces, dat zes maanden in beslag nam, vereiste dat SEFE Energy een uitgebreid overzicht van de interne praktijken en activiteiten voor elk van de gemeten gebieden moest opstellen. Samen met onze Investors in People Gold-accreditatie tonen deze twee belangrijke onderscheidingen onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen aan.

Hoewel dit een enorme prestatie is voor SEFE Energy, is er meer te doen aangezien we doorgaan op onze duurzaamheidsreis. We werken nu aan plannen om de acties uit ons EcoVadis-rapport aan te pakken, met als doel onze duurzaamheidspraktijken de komende jaren nog meer te verbeteren.

Naast het behalen van deze accreditatie, werkt SEFE Energy aan het bevorderen van duurzaamheid voor klanten door meer koolstofarme energieproducten te leveren, waaronder CO2-compensatie en hernieuwbare energie. Meer informatie over onze groene energie vind je hier.

opens in new window