U heeft 1 of meerdere jaarbemeten G2C aansluitingen

20 maart 2018

Terug naar Informatie & Nieuws

U heeft 1 of meerdere jaarbemeten G2C aansluitingen

Wist u dat het op basis van nieuwe wetgeving verplicht is dat deze aansluitingen per 1 februari 2020 maandelijks uit- of afleesbaar zijn? De kans is daarom groot dat uw meetverantwoordelijke contact met u opneemt over een nieuwe overeenkomst voor de meetdiensten.

Voorbereiding

Om het gesprek goed voorbereid aan te gaan of om wellicht al voor 1 februari 2020 een nieuwe overeenkomst te sluiten met de meetverantwoordelijke, kunt u zicht nu al oriënteren op de nieuwe tarieven en voorwaarden. U kunt bij uw huidige meetverantwoordelijke de details opvragen en ter vergelijk ook bij een andere meetverantwoordelijke. 

Voordelen

Sluit u eerder dan 1 februari 2020 een nieuwe overeenkomst voor een meetdienst op maandniveau in plaats van jaarniveau, dan heeft u bij Gazprom Energy direct de volgende voordelen:

  • Beter inzicht in de verbruiken: via Mijn Gazprom Energy kunt u de verbruiken per maand en de bijbehorende kosten bekijken. 
  • U kunt kiezen voor een maandelijkse afrekening in plaats van een jaarlijkse.
  • Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om maandelijks geen termijnbedragen meer in rekening gebracht te krijgen, maar alleen de maandelijkse afrekening.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. U kunt een berichtje sturen naar klantenservice@gazprom-energy.nl of ons bellen via 0800-4297767.

opens in new window