SEFE staat onder één merknaam op E-world in Essen

23 mei 2023

Terug naar Informatie & Nieuws

SEFE staat onder één merknaam op E-world in Essen

Het opslagbedrijf astora en het verkoopbedrijf WINGAS worden onderdeel van het merk SEFE en gaan ook het SEFE-logo gebruiken. Tegelijkertijd harmoniseert SEFE de merken van zowel SEFE Marketing & Trading als SEFE Energy onder het gemeenschappelijke SEFE-merk.

Het logo, dat al sinds oktober 2022 bestaat, wordt vanaf nu door de hele organisatie gebruikt. Het symboliseert de visie en ambitie van SEFE: “het zekerstellen van de gasvoorziening in Duitsland en Europa en het stimuleren van de groene transitie”.

Door het samenvoegen van de merken bundelt SEFE haar energie en verscherpt de focus op haar Europese kernactiviteiten om gezamenlijk energie te leveren aan klanten en partners tegen betaalbare prijzen.

De harmonisatie van het merk volgt de voortdurende strategische positionering van SEFE als geïntegreerd midstreambedrijf. De onderneming zal een gezamenlijk besturingsmodel toepassen voor haar uitgebreide aanbod in de hele waardeketen, van inkoop en handel, opslag tot distributie. Het gemeenschappelijke merk illustreert het nieuwe geïntegreerde bedrijfsmodel van de onderneming. Op E-world presenteert SEFE haar toekomstige aanpak voor het eerst aan het publiek.

“Het integreren van onze activiteiten in de energiewaardeketen is essentieel om onze klanten betrouwbare en duurzame energie te kunnen leveren. Als geïntegreerd midstreambedrijf bieden wij energie tegen concurrerende prijzen aan onze klanten en onze partners en komen wij tegemoet aan de vraag naar groene energieproducten. We zijn er trots op om ons nieuwe bedrijfsmodel en merkconcept op E-world te presenteren", aldus Egbert Laege, CEO van SEFE.

Samen garanderen we de voorzieningszekerheid in Duitsland en Europa en spelen we een sleutelrol in de groene transitie.

Over SEFE

Securing Energy for Europe GmbH (SEFE) is een geïntegreerd energiebedrijf dat actief is in verschillende stappen van de waardeketen. Het bedrijf met hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland, heeft meer dan 1.500 werknemers en is sterk vertegenwoordigd in Duitsland. SEFE bedient de zakelijke markt en onder andere gemeenten. SEFE is een midstreamspeler die zich richt op handel en portefeuillebeheer, verkoop, opslag en pijpleidinginfrastructuur. SEFE speelt een centrale rol in de stabiliteit van de energievoorziening in Duitsland en Europa.

Contact persafdeling:

Klik hier om contact op te nemen met de persafdeling van SEFE Energy.

opens in new window