Ons volgende hoofdstuk: SEFE Energy en WINGAS verenigd

07 juni 2024

Terug naar Informatie & Nieuws

Ons volgende hoofdstuk: SEFE Energy en WINGAS verenigd

In 2022 werd SEFE Energy Nederland onderdeel van SEFE Securing Energy for Europe – een geïntegreerd midstream-energiebedrijf, eigendom van de Duitse overheid. Samen met SEFE Energy Frankrijk, SEFE Energy VK en WINGAS – een ander onderdeel van de verkooporganisatie dat een aanzienlijke aanwezigheid heeft in Nederland en Europa – vormen wij de verkoopafdeling van SEFE.

We zijn nu blij te kunnen aankondigen dat we een belangrijke stap voorwaarts hebben gezet in onze reis om één verenigd SEFE-verkoopbedrijf in heel Europa te worden. WINGAS GmbH heet vanaf nu SEFE Energy GmbH. Dit brengt alle verkooporganisaties van SEFE samen onder één gemeenschappelijke identiteit.

We beginnen aan ons volgende hoofdstuk

Afzonderlijk zijn SEFE Energy en WINGAS leiders geweest binnen hun respectieve energiemarkten. Door onze verkoopcapaciteiten en kennis te combineren, kunnen we nu een consistentere en efficiëntere ervaring bieden aan klanten, van kleine bedrijven tot enkele van de grootste multinationals van Europa. Samen kunnen we een meer holistisch aanbod bieden om onze klanten te helpen hun strategische energiedoelstellingen te bereiken – of het nu gaat om efficiëntie, eenvoud, duurzaamheid of leveringszekerheid.

Deze verandering geeft aan dat we een nieuw hoofdstuk ingaan, een hoofdstuk waar we allemaal erg enthousiast over zijn. Als verenigde aanwezigheid op de Europese markt voor energievoorziening kunnen we onze klanten beter helpen hun energiedoelen te bereiken, terwijl we de ultieme ambitie van SEFE ondersteunen: energie veiligstellen voor Europa en de groene energietransitie stimuleren.

Matthias Peter, SEFE CSO, zegt: “Deze belangrijke verandering is een zeer welkome stap voorwaarts voor iedereen bij SEFE. Deze nieuwe fase van ontwikkeling en transformatie gaan we in met een gevoel van enthousiasme en optimisme.

We zijn ongelooflijk trots op waar we vandaan komen – en we zijn net zo trots op waar we naartoe gaan en op onze rol bij het ondersteunen van SEFE om de groene energietransitie van Europa te stimuleren.

Samen als een op elkaar afgestemde en geïntegreerde SEFE Sales-organisatie kunnen we nog betere ondersteuning bieden aan onze klanten, met een volledig scala aan energiediensten om aan hun strategische energiedoelen te voldoen.”

Voor bestaande klanten van SEFE Energy zullen er geen grote veranderingen zijn. Wij blijven werken zoals voorheen en u kunt ons bereiken via onze reguliere kanalen.

Voor meer informatie over de specifieke wijzigingen voor WINGAS (nu SEFE Energy GmbH) kun je hier hun website bezoeken.

opens in new window