Mark Eccles benoemd tot CEO van SEFE Energy Ltd.

20 september 2023

Terug naar Informatie & Nieuws

Mark Eccles benoemd tot CEO van SEFE Energy Ltd.

Mark Eccles, voorheen Chief Commercial Officer bij SEFE Energy, is benoemd tot Chief Executive Officer van SEFE Energy Limited.

Met een bewezen staat van dienst van meer dan 30 jaar in commerciële en operationele functies in Groot-Brittannië, Frankrijk en Nederland, is Mark een leider van onschatbare waarde voor de organisatie.

Zijn uitgebreide kennis van de organisatie en de sector stelt hem in staat om een cruciale rol te spelen bij het verder versterken van de organisatie, na een cruciaal jaar voor het bedrijf.

Mark zal zich richten op het integreren en ontwikkelen van het verkoopaanbod, om gas, elektriciteit en groene energieproducten te leveren aan organisaties in alle sectoren in heel Europa.

Deze aankondiging markeert een belangrijke stap in de reis van de SEFE-groep. Het zal een nauwere samenwerking tussen de salestakken van de organisatie bevorderen, waardoor we ons aanbod kunnen uitbreiden en klanten nu en in de toekomst nog beter kunnen ondersteunen.

Mark zei zelf over zijn benoeming: “Als toonaangevende energieleverancier in Groot-Brittannië en in heel Europa zijn we er trots op een partner te zijn die onze klanten helpt hun energiedoelen te bereiken. Ik kijk ernaar uit om klanten te laten zien wat we kunnen bieden om hen te helpen hun energie-uitdagingen aan te pakken als één leverancier en team in heel Europa.”

Mark neemt het stokje over van Julian Denee, die nu de rol van Senior Advisor van de CSO zal vervullen. Julian zal een centrale rol spelen bij het integratieproces van de Europese verkoopactiviteiten van SEFE.

Daarnaast neemt Matthias Peter, CSO van SEFE, de rol van Director van SEFE Energy Limited op zich, waarbij hij het centrale management van de verkoopactiviteiten van SEFE op alle locaties aanstuurt.

Deze benoeming brengt spannende nieuwe kansen met zich mee voor SEFE Energy, omdat het klanten in heel Europa ondersteunt bij hun transitie naar duurzamere energiebronnen.

opens in new window