Investeren in onze mensen - Onze Gold Investors in People-onderscheiding

14 februari 2023

Terug naar Informatie & Nieuws

Investeren in onze mensen - Onze Gold Investors in People-onderscheiding

SEFE Energy is een van de weinige bedrijven die de “Gold Investors in People-accreditatie” heeft ontvangen.

Bij SEFE Energy zien we niets liever dan onze mensen slagen. Om hen hiervoor de juiste tools, kennis en omgeving te bieden, beseffen we dat het noodzakelijk is om onze ‘people practices’ voortdurend te verbeteren en onszelf te meten met de besten. Het zijn tenslotte onze mensen die ons maken wie we zijn!

We zijn dan ook blij om te kunnen vertellen dat onze inspanningen opnieuw zijn erkend door de prestigieuze standaard voor people management. Investors in People is er om werk beter te maken en accrediteert organisaties met een van de vier gradaties: Standaard, Zilver, Goud en Platina. Ze gebruiken hiervoor een raamwerk dat bestaat uit negen onderdelen om te beoordelen hoe organisaties hun mensen leiden, ondersteunen en verbeteren.

Na een proces van twee maanden hoorden we in december dat we opnieuw zijn geaccrediteerd volgens de Gouden Standaard voor de periode 2022-2024.

Als onderdeel van het accreditatieproces werden alle collega's uitgenodigd om deel te nemen aan een online enquête. SEFE Energy leverde ook een portfolio met bewijs en gegevens waaruit bleek hoe we aan de criteria voldoen en we lieten een beoordelaar van Investors in People een-op-een interviews afnemen met een representatieve groep collega’s om ook kwalitatieve feedback te verkrijgen over het werken hier bij SEFE Energy.

"We waren ontzettend blij dat we opnieuw werden geaccrediteerd volgens de Gouden-standaard", aldus onze Senior HR Business Partner. “Onze mensen zijn onze grootste troef, dus het is een enorm voorrecht dat we specifiek worden erkend voor het werk dat we doen om mensen te begeleiden, te ondersteunen en te verbeteren. De beoordeling is het resultaat van drie jaar voortdurende verbeteringen van de organisationele ontwikkeling die SEFE Energy zal helpen om samen met onze mensen op duurzame wijze geweldige bedrijfs- en klantenresultaten te leveren, zowel nu als in de toekomst.

"Ik ben ontzettend blij dat we deze keer onze beoordelingsresultaten zodanig hebben verbeterd dat we op alle gebieden Goud wisten te bereiken en dat we de verwachtingen hebben overtroffen door op vier van de negen onderdelen op Platina-niveau te worden beoordeeld. Het is een indicator dat we op de juiste weg zijn en heeft een heel goed inzicht gegeven in de dingen die we goed doen en waar we nog kunnen verbeteren om SEFE Energy nog beter te maken voor onze mensen.”

Voor meer informatie over het proces:

www.investorsinpeople.com/accreditations/we-invest-in-people.

 

opens in new window