De Duitse regering wordt de enige eigenaar van de SEFE Group

14 november 2022

Terug naar Informatie & Nieuws

De Duitse regering wordt de enige eigenaar van de SEFE Group

Begin augustus deelden we het nieuws dat we een nieuwe naam kregen: van Gazprom Energy naar SEFE Energy. Dit was een belangrijke stap voorwaarts voor ons bedrijf en volgde op de benoeming van het Duitse Bundesnetzagentur (BNetza) als beheerder van de SEFE-bedrijvengroep in april van dit jaar.

We zijn nu verheugd te kunnen bevestigen dat de federale regering van Duitsland de enige eigenaar is geworden van SEFE Group en al haar dochterondernemingen, inclusief SEFE Energy.

Deze verandering maakt SEFE Group nog meer solide als een groot Europees energiebedrijf, met de kracht en stabiliteit om de belangrijke taak van het duurzaam veiligstellen van energie voor Europa te vervullen.

U kunt meer lezen over deze eigendomsoverdracht in het persbericht van het Duitse Federale Ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK), gepubliceerd op maandag 14 november 2022.

Dit is een zeer positieve ontwikkeling voor onze organisatie en we willen nogmaals benadrukken dat er voor onze partners en klanten niets verandert aan onze dagelijkse bedrijfsvoering. We blijven standvastig in onze toewijding om een betrouwbare en klantgerichte service te bieden aan bedrijven en organisaties in Groot-Brittanni├ź, Frankrijk en Nederland.

opens in new window