MKB & ZZP

Als ondernemer ben je vooral bezig met ondernemen. Niet met energie.

Volledige focus op ondernemen, geen omkijken naar energie.

Als ondernemer ben je vooral bezig met ondernemen. Met energiezaken houd je je liever niet bezig. Je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. SEFE Energy begrijpt dat maar al te goed.

Zakelijke Energie inzichtelijk

Energiezaken moeten gewoon duidelijk zijn en moeten geen vragen oproepen. Wij begrijpen dat maar al te goed en daarom maken we je energie inzichtelijk en transparant. Via jouw eigen account heb je altijd inzicht in je verbruik, jouw kosten en jouw contract.

Je kunt bij ons rekenen op duidelijke producten, een scherp tarief en persoonlijke aandacht. We denken bijvoorbeeld graag mee over manieren om jouw energiekosten en CO2 uitstoot te verlagen door het gebruik van energiebesparende oplossingen, bijvoorbeeld het gebruik van zonnepanelen. Jouw bedrijf staat nooit stil en de levering van energie mag hier geen beperkende factor in zijn. Wij denken daarom altijd met je mee. Bij veranderingen die invloed hebben op je energiegebruik zoals verhuizingen of als je je bedrijf gaat uitbreiden helpen we je graag met de energievraagstukken die daarbij komen kijken. Meer informatie over Energie in Nederland lees je hier.

De beste prijs voor het MKB

Je zult zien: bij ons betaal je nooit meer te veel voor gas en elektriciteit. Doordat wij altijd naar jouw situatie en die van jouw bedrijf kijken kunnen we je een aanbod op maat doen voor zowel gas als elektriciteit. Zo kunnen we je altijd het beste tarief bieden voor de zakelijke energie voor jouw bedrijf.

Neem contact op