Gazprom Energy is nu SEFE Energy

01 augustus 2022

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Gazprom Energy vanaf nu SEFE Energy heet. We zijn er  trots op deel uit te maken van de SEFE Group – geleid door SEFE Securing Energy for Europe GmbH (SEFE) in Berlijn.

Onze bedrijfsnaam, voorheen Gazprom Marketing & Trading Retail Limited (Gazprom Energy), is gewijzigd in SEFE Energy Limited. Ons moederbedrijf, voorheen Gazprom Marketing & Trading Limited, is nu SEFE Marketing & Trading Limited.

De naam SEFE laat zien hoe ons bedrijf wordt geherpositioneerd en toont de rol van de van de SEFE Group in het veiligstellen van de energievoorziening in Europa. De naamswijziging geeft verder aan dat de SEFE Group een langetermijnrol in de markt wil spelen.

De gevolgen van de naamswijziging voor de klanten, verkopers, leveranciers en partners van SEFE Energy zijn minimaal. Kijk op deze informatiepagina voor meer informatie over wat deze verandering voor u betekent.

Onze passie voor uitstekende klantenservice is nooit veranderd en onze expertise zal alleen maar blijven toenemen onder leiding van de nieuwe Managing Director van de SEFE Group, Dr. Egbert Laege, die sinds Juli tevens voorzitter is van de raad van bestuur van SEFE Energy Limited.

Dr. Laege heeft zijn eerste belangrijke doelstelling, het waarborgen van een duurzame financiële stabiliteit van de SEFE Group, al bereikt door het verkrijgen van een lening van 9,8 miljard EUR van de Duitse investerings- en ontwikkelingsbank KfW. Op dezelfde dag (14 juni 2022) kondigde de Duitse  regering aan dat zij haar trusteeship over de SEFE Group op lange termijn zou verlengen en maakte zij haar voornemen duidelijk om de KfW-lening om te gaan zetten in aandelen.

Julian Denée, SEFE Energy’s CEO zegt hierover; “Deze belangrijke verandering is een zeer welkome stap voorwaarts voor iedereen bij SEFE Energy. We beginnen aan een nieuw hoofdstuk waar we allemaal erg enthousiast over zijn. Onze klanten en hun veranderende behoeften blijven onze prioriteit en we zijn optimistisch en vol vertrouwen over onze toekomst.”


Deel dit


Dit vind je misschien ook interessant….