Hoe kan ik mijn leveringsovereenkomst voortijdig opzeggen?

Wilt u de overeenkomst met SEFE Energy voortijdig beëindigen, dan kan dat via Mijn SEFE Energy. Log in bij Mijn SEFE Energy en ga naar het menu-item 'Direct regelen'. Via het onderdeel 'Contractwijzigingen', 'Opzegging doorgeven' kunt u de opzegging doorgeven.

Ben ik gebonden aan een opzegtermijn?

Bij het voortijdig opzeggen van de leveringsovereenkomst geldt een opzegtermijn van 30 dagen Dit kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden, die van toepassing zijn op de overeenkomst. Deze algemene voorwaarden kunt u hier vinden. Al onze overeenkomsten verlopen van rechtswege op datum zoals overeengekomen in de overeenkomst.

Betaal ik een opzegvergoeding/boete?

Bij een voortijdige beëindiging van de overeenkomst kan een opzegvergoeding in rekening gebracht worden. De hoogte hiervan wordt berekend op het daadwerkelijke moment van opzeggen en vindt u terug op de eindafrekening.

Hoe hoog is de boete/opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

De hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het moment van opzeggen, de resterende looptijd van de overeenkomst en het gecontracteerde volume. De exacte hoogte van de opzegvergoeding wordt dan ook bepaald rondom het daadwerkelijke moment van opzeggen en beëindigen van de levering en is terug te vinden op de eindafrekening.

Wanneer ontvang ik de eindafrekening?

Het ontvangen van de eindafrekening hangt samen met ontvangen van de eindstanden. Zodra deze bekend zijn wordt de eindafrekening opgesteld en via e-mail verstuurd.

Ik heb vorige week mijn opzegging doorgegeven, maar jullie leveren mij nog steeds. Hoe kan dit?

Zodra wij de opzegging in behandeling hebben genomen, ontvangt u van ons een bevestiging. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de levering nog niet is beëindigd. Denk hierbij aan de opzegtermijn van 30 dagen en de eventuele aanmeldtermijn bij een andere leverancier. Om erachter te komen wat de exacte reden is, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@sefe-energy.nl of 0800-4297767.