We bundelen onze energie en worden één geïntegreerd SEFE

22 mei 2023

Energie zekerstellen voor Europa - het is een simpel statement, met een gedurfde ambitie. Bij SEFE zit dit in onze naam en is het ook wat ons drijft.

Om dit te bereiken, ondernemen we nu actie om de gasvoorziening zeker te stellen - maar we kijken ook vooruit, om onze rol in de Europese energietransitie te onderzoeken en hoe we kunnen bijdragen aan een stabiele en duurzame toekomst.

Om onze ambities waar te maken, vindt SEFE zichzelf opnieuw uit en maakt een nieuwe start.

We zijn er trots op onze expertise van SEFE Energy, SEFE GmbH, SEFE Marketing & Trading, WINGAS en astora te verenigen in één SEFE: Business & Brand.

Als één SEFE kunnen we onze klanten helpen vanuit een end-to-end energiewaardeketen - van inkoop en handel tot transport, opslag en verkoop.

Samen zijn we een betrouwbaar, op zichzelf staand energiebedrijf dat zorgt voor de zekerheid van de gasvoorziening in Europa en de groene transitie stimuleert, nu en in de toekomst.

 

One SEFE - Ons verhaal

De wereldwijde energiemarkt staat voor grote uitdagingen: zorgen voor voorzieningszekerheid en de transitie naar groene energie.

Om dit gezamenlijk aan te pakken, bundelen we al onze energie bij SEFE.

Als één SEFE-bedrijf dat alle activiteiten binnen de energiewaardeketen omvat; van inkoop en handel tot transport, opslag en verkoop.

Samen kunnen we…

  • onze klanten en partners nog beter ondersteunen bij het behalen van hun doelen;
  • zorgen voor beschikbaarheid van aardgas en LNG;
  • gas transporteren door pijpleidingen en opslagfaciliteiten;
  • Europa's transformatie naar groene energie stimuleren door te investeren in duurzamere energiebronnen;
  • samen innoveren om de energievoorziening voor de toekomst zeker te stellen.

We zijn meer dan alleen een energiebedrijf. We zijn een verenigde kracht om een betere, duurzamere toekomst te creëren.

Energie zekerstellen voor Europa en de transitie naar groene energie stimuleren.

SEFE – Een verenigd bedrijf en merk

Aangedreven door de slimste koppen en sterkste operators in de Europese energieruimte, zijn we nu één volledig geïntegreerd SEFE-team.

We zijn klaar en enthousiast om de energie-uitdagingen van vandaag aan te pakken, om deze om te buigen naar de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame energieoplossingen op de markt.

Van inkoop en handel tot transport, opslag en verkoop - wat uw energiebehoeften ook zijn, SEFE is er om u te helpen.

SEFE logo
 

Als één geïntegreerde organisatie profiteren klanten en opdrachtgevers van:

  • Een holistisch aanbod: een volledig aanbod van energiediensten om onze partners en klanten te helpen hun energiedoelstellingen te halen;

  • Vertrouwen in de energievoorziening: met SEFE kunt u consistent en efficiënt werken met één leverancier en team voor al uw energiebehoeften;

  • Toekomstbestendige energiebehoeften: SEFE stimuleert de transformatie naar groene energie om betrouwbare en duurzame energiebronnen voor de toekomst te garanderen.

Wat we doen bij SEFE

SEFE Securing Energy for Europe is actief in verschillende stappen in de waardeketen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn en het staatsbedrijf bedient klanten in alle markten en sectoren, waaronder de industrie, de commerciële sector, de publieke sector en het midden- en kleinbedrijf.

Als midstream-speler richt SEFE zich op handel, inkoop, transport, opslag en verkoop, en op commodities zoals gas en LNG, elektriciteit, waterstof en andere groene energiebronnen.

SEFE speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de voorzieningszekerheid in Europa en het stimuleren van de transformatie naar groene energie.

Lees hier meer over onze activiteiten:

 

 


Deel dit


Dit vind je misschien ook interessant….