Nieuwe naam op komst voor Gazprom Energy

15 juli 2022

Sinds de Duitse regering het Duitse Federale Netwerk Agentschap (BNetzA) heeft aangesteld als beheerder voor Gazprom Germania GmbH, nu SEFE Securing Energy for Europe GmbH (SEFE), is de prioriteit geweest om SEFE en haar dochterondernemingen te stabiliseren. Als onderdeel hiervan heeft de Duitse regering onlangs een verlenging van het trustschap aangekondigd, samen met een KfW-lening.

We zijn er nu trots op deel uit te maken van de SEFE-groep en we kunnen inmiddels delen dat Gazprom Marketing & Trading Retail Limited (handelend als Gazprom Energy) binnenkort haar naam zal veranderen, samen met andere dochterondernemingen met de naam ‘Gazprom’ in de SEFE Groep.

Hoewel we deze naamswijziging als significant en een zeer welkome indicatie beschouwen dat we een nieuw hoofdstuk ingaan, zal er een minimale tot geen impact zijn op onze klanten. Bestaande klantovereenkomsten worden op geen enkele manier aangetast en uiteraard wordt hun energievoorziening niet onderbroken of verstoord. We doen er alles aan om klanten een uitstekende service te bieden en deze overgang zo naadloos mogelijk te laten verlopen.

We zullen contact opnemen met alle klanten, leveranciers en andere belanghebbenden zodra onze bedrijfsnaam is gewijzigd en waar nodig verdere informatie verstrekken. In de tussentijd willen we iedereen bedanken die de afgelopen maanden hun steun en begrip heeft getoond.


Deel dit


Dit vind je misschien ook interessant….