Inschrijven updates

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze updates

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste markttrends en inzichten over de energiemarkt? Schrijf je dan in voor een of meer van onze updates.

Onderstaand lees je meer (juridische) informatie over de verschillende updates.*
Ik heb het privacybeleid van SEFE Energy gelezen en ga hiermee akkoord.

*Toelichting op de verschillende updates

Wij sturen je uitsluitend rapporten met prijzen, marktinformatie en commentaar ter algemene informatie. We nemen indicatieve prijzen op en baseren deze niet op verhandelbare prijzen en/of volumes. Wij garanderen niet de juistheid van de informatie in onze rapporten en wijzen uitdrukkelijk alle expliciete of impliciete garanties af. Als je ons rapport over de dagelijkse energiemarkt ontvangt, vertrouw dan niet alleen op deze informatie en verifieer deze voordat je actie onderneemt.

Voor welke energiemarktupdates kan je je aanmelden?

Marktrapport - dagelijks (Engels)

Een uitgebreid rapport over de Britse en Europese grondstoffenmarkt, waarin belangrijke dagelijkse gebeurtenissen worden behandeld, zoals het Britse gassysteem, de energieopwekkingsmix, valuta- en wisselkoersen en fundamentele vraag-/aanbodverhoudingen, waaronder stroomsnelheden en LNG. We zullen ook prijsinformatie delen over bredere brandstoffen, waarbij we olie en CO2 en grondstoffen volgen die de energieprijzen beïnvloeden. En we leggen uit wat er op de markt gebeurt en waarom de prijzen veranderen.

Prijsupdate - twee keer per dag (Engels)

We sturen je twee keer per dag ('s ochtends en aan het einde van de dag) een update van de marktprijzen, waarin je ziet wat er verandert op de Britse en Nederlandse gas- en elektriciteitsmarkt, de Franse gas- en de Duitse elektriciteitsmarkt.

In de update vind je inside-day en day-ahead prijzen, evenals voorspellingen voor de langere termijn, vijf seizoenen en drie jaar projecties. Je krijgt inzicht in hoe de zaken er nu voorstaan en hoe dit in de toekomst kan veranderen.

Nederlands ICE-settlement rapport - dagelijks (Engels)

Krijg inzicht in wat er gebeurt op de Nederlandse Title Transfer Facility (TTF)-markt. We houden je op de hoogte van dagelijkse prijswijzigingen op de komende maand-, kwartaal- en kalenderjaarindex en vergelijken deze met de dag ervoor.

Nieuwsbrief - maandelijks (Nederlands)

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met artikelen over de gebeurtenissen op de Nederlandse en Europese energiemarkt.

Meer weten? Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de energiemarkt lees je hier.

opens in new window