Energie vergelijken zakelijk

Gas Zeker

 

Elektriciteit Zeker

   
 

Zakelijk gas
zonder verrassingen

  • Vaste leveringsprijs
  • Geen onaangename verrassingen
  • Overzichtelijk
 

 

 

Zakelijke elektriciteit
zonder verrassingen

  • Zekerheid over je kosten
  • Vaste leveringsprijzen
  • Geen onverwachte prijsstijgingen

Prijs Berekenen >>

 

Prijs Berekenen >>

Zakelijke energie vergelijken

Als mkb-ondernemer ben je vooral bezig met ondernemen. Met energiezaken houd
je je liever niet bezig. Je hebt al genoeg andere dingen aan je hoofd. Wij begrijpen dat maar al te goed.

Energie zakelijk. Ook voordelig voor MKB

Wij bieden zakelijke energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke producten. En een actievere focus op het energiecontract kan meer opleveren dan je denkt. De tarieven van zakelijk gas vergelijken kan een behoorlijke besparing opleveren, maar ook het bepalen van het juiste inkoopmoment speelt een grote rol bij het besparen op de kosten voor MKB energie.

Energie vergelijken zakelijk: kies voor betrouwbaarheid

Ga je zakelijk energie vergelijken dan is het eerste waar je naar kijkt hoogstwaarschijnlijk de prijs. Logisch. Hierbij raden wij je wel aan om goed te kijken naar wat er in het energiecontract is opgenomen. Door simpelweg voor de goedkoopste energieleverancier te kiezen, bespaar je jaarlijks waarschijnlijk op de energiekosten, maar je loopt hiermee snel een risico. Dat bijvoorbeeld de tarieven van jouw leverancier na een eerste kortingsperiode flink worden opgehoogd of een stilzwijgende verlenging van de overeenkomst. Het is dus vooral belangrijk dat je voor een betrouwbare partner kiest als je zakelijke energie vergelijkt.

Voorkom verrassingen

Met Gas Zeker en Elektriciteit Zeker voorkom je verrassingen. De prijs die je betaalt staat vast. Alleen de toeslagen van de netbeheerder en de overheid kunnen veranderen. Dat soort heffingen belasten we direct en netto door. Omdat je een heldere, maandelijkse factuur krijgt, weet je altijd precies wat je betaalt.

Jouw maandelijkse energiekosten in kaart

Wat jouw precieze elektriciteit- en gasverbruik wordt, kan geen enkele website exact voorspellen zonder persoonlijk contact. Terwijl dit bepalend is voor een kostenindicatie. Daarom heeft Gazprom Energy experts in huis die het geschatte maanden jaarbedrag voor jouw organisatie kunnen berekenen. Zo dat je weet waar je aan toe bent. De hulp van onze adviseurs wordt altijd als zeer waardevol ervaren, zo blijkt uit het contact met de klant. Ook een adviseur spreken voor een offerte op maat? Vraag dan hier een offerte aan!